Husrens

Husrens - rens

 

Det er sånn at noen mennesker sliter med å trives i sitt eget hjem. De kan ikke helt sette fingeren på hva det er, men de finner liksom ikke helt roen der de bor. De har bare en fornemmelse om at det er noe. Noen ganger kan man kjenne at det er noe ”rart”, men som oftest legger man skylden på den man bor sammen med eller naboene eller andre omgivelser. Ofte tar man seg i å pusse opp og om møblere uten å bli helt fornøyd, og dermed starte prosessen igjen, og igjen.

 

Eller man opplever mye krangling og uhygge i familien og man kan kjenne at man blant annet er ganske amper og hissig eller kjenne igjen at noen av de en bor sammen med blir utagerende eller innesluttet. Det kan gå begge veier.

 

Selve rensingen foregår ved att man går gjennom huset eller området som skal renses først, for å kjenne etter, og danne seg ett bilde av hva som skjer. Går så til ett sted som kjennes riktig ut, og setter seg ned i ett slags meditativ stadie. Setter da på huset skjold, for og ikke få flere uønskede inn, prøver da og få kontakt med den eller de energiene som finnes i huset, for så og føre de over i lyset.

 

Etter en slik rens gir jeg også huset og husets medlemmer en rens og litt healing. Dette gjør at stemmningen/ følelsen man har hatt over tid, løftes fortere opp til et positivt nivå.

 

Noen mennesker er mer følsomme og vil selv etter en husrens føle "noe".

Det betyr ikke at rensingen ikke virket, men at denne personen kanskje bør få hjelp til å kontrollere sin følsomhet.

 

Renser også på avstand, men det tar jeg en vurdering på.

 

Husrens tar vanligvis 2- 3 timer.